Foodistas

DekaMarkt zet Foodistas aan het werk

By on 18/10/2016

Bij DekaMarkt kun je van zondag 11 september t/m 26 november sparen voor veel korting op een complete Tefal pannenset. Bij elke € 10 aan boodschappen krijg je een spaarzegel. De serie bestaat uit drie koekenpannen, wokpan, hapjespan en pannenkoekenpan.

Estée Strooker

Estée Strooker heeft met deze Tefal pannen heerlijke gerechten gemaakt. TV-chef Estée Strooker won als twintigjarige de eerste Masterchef van Nederland. Ze is te zien op 24Kitchen met de programma’s Vlees Noch Vis en de Makkelijke Maaltijd, maar heeft ook haar eigen restaurant in Arnhem. Estée is aan de slag gegaan met de pannenset van Tefal. Benieuwd naar de mogelijkheden en de handige tips die Estée heeft? Bekijk dan hier de video’s.

Foodistas

Voor de spaaractie hebben ook 10 Foodistas met een Tefal pan een gerecht gemaakt. Deze recepten verspreiden de Foodistas via hun social media kanalen en kun je hieronder bekijken. De komende weken zal elke week een of meerdere recepten live gaan. Doe hieronder inspiratie op wat je met behulp van een Tefal pan allemaal kunt maken!

fullsizerender-2
Bosvruchten pannenkoek
recept-laura-elting-thumbnail
Kurkuma omelet
recept-anne-marie-otter-thumbnail
Wild zwijn ragout met gnocchi
spelt-pannekoek-1024x684
Spelt pannekoek
sandwich-avocado-1024x683
Sandwich avocado haloumi
img-20161010-wa0008-1024x684
Gevulde kipfilet
Risotto, tefal koekepan, semilo
Risotto alla Parmigiana
TAG