Business

Foodistas bij Een Kwestie van Smaak

on
12/05/2017

Naast grote influencers werken we met Foodistas samen. Foodistas zijn kleinere/beginnende bloggers die net zoals grotere influencers mooie food content maken, maar een kleiner bereik hebben op hun website en/of social media.

Alleen de allerbeste en meest enthousiaste thuiskoks met een eigen kleine food blog verdienen uiteindelijk deze naam. Foodistas die zich bij ons hebben aangesloten zijn thuiskoks die zich dagelijks bezighouden met koken en het maken van nieuwe recepten. Echte engagers dus die naast het thuis kokkerellen ook erg actief zijn op sociale media zoals hun blog, Facebook, Pinterest en Instagram.

Op dit moment werken we samen met meer dan 15 Foodistas, zoals Glow of Beauty, Emiels Kitchen en It’s a Foodlife. Gezamenlijk hebben deze bloggers een uniek bereik van meer dan 190.000 per maand en meer dan 60.000 volgers via Facebook en Instagram. Foodistas kunnen niet alleen ingezet worden voor het testen en proeven van nieuwe producten, ook maken ze de lekkerste recepten. Ze maken mooie content en verspreiden dit actief via hun social media kanalen. Deze content wordt ter beschikking gesteld aan de merken die met onze Foodistas samenwerken.

Heb jij interesse gekregen in onze Foodistas? We vertellen je er graag meer over!

TAG