Business

Barbecue je met ons mee?

on
31/03/2017

Bij Een Kwestie van Smaak merken we dat Nederlanders gek zijn op barbecueën, maar het ontbreekt aan creativiteit op de grillplaat.

Barbecue is veel meer dan vlees verslinden op een warme zomerdag en daarom willen wij heel Nederland inspireren met lekkere recepten en creatieve content. In samenwerking met onze food influencers is een speciale propositie ontwikkeld. Met originele recepten als s’mores, vegetarische burgers en jerk chicken plaatsen onze influencers het hele jaar barbecuegerechten op hun foodblog. Je hoeft echt niet tot de zomer te wachten om de consument te verrassen met barbecueproducten. Doe jij ook mee?

Videocontent

In samenwerking met een productiebedrijf zijn er vijf verschillende online videoformats bedacht.
Wil jij met jouw merk adverteren in een zesdelige mini-serie op YouTube waarin een chefkok met een aantal influencers op culinaire roadtrip gaat? Of wil jij de consument inspireren met een barbecue challenge?  Laat het ons weten, zodat wij een voorstel op maat kunnen maken. Onze food influencers hebben ervaring met het schrijven branded content voor grote A-merken en weten de lezer elke keer te verrassen met smakelijke gerechten.

Naast videocontent en sponsored articles zijn er meer online advertising mogelijkheden. Sinds kort zit de website Datumprikker.nl in ons portfolio. Maandelijks komen er duizenden bezoekers naar deze website om met elkaar een (buurt)barbecue te plannen. Hoe jij met jouw barbecue product gericht kan targeten op deze site leggen onze accountmanagers graag uit.

Wil jij dit jaar ook actief aan de slag gaan met barbecue en zoek je een contentbureau dat gespecialiseerd is in food? Neem contact op met Annemarijn Kauw via 06-86820058.

TAG