Buitenlandse food influencers

BUITENLANDSE FOOD INFLUENCERS

Een Kwestie van Smaak werkt met steeds meer buitenlandse food influencers samen. We creëren met deze influencers unieke content en organiseren smaakvolle evenementen voor onze klanten. We doen dit steeds vaker over de grens, een aantal van onze internationale food influencers vind je hieronder.

Heb je interesse gekregen om deze food influencers in te zetten voor je campagne? Neem dan contact op met ons!

Staat een land of bepaalde buitenlandse influencer waarmee je wilt samenwerken niet in het overzicht? Mogelijk dat we hier al mee bezig zijn of het voor je kunnen regelen!

België

Kokerellen [food]
14.000 unieke bezoekers

Op Kokerellen schrijft de Vlaamse Ellen niet alleen over haar eigen recepten, ook test ze allerlei keukensnufjes, experimenteert ze met nieuwe ingrediënten en probeert ze de nieuwste hotspots uit.

Duitsland

Piroggi [food] 
4.000 unieke bezoekers

Marina is een fotograaf en woont in Berlijn. Op haar blog Piroggi schrijft ze over de lekkerste simpele vegetarische gerechten voor iedere dag. Ook houdt ze er erg van om zoete dingen te maken.

Eat-this [food]
100.000 unieke bezoekers

Sinds 2011 verzamelen Nadine en Jürg veganistisch recepten op hun blog Eat-this. Sinds die tijd is hun blog flink gegroeid en inspireren ze steeds meer mensen met hun creatieve en simpele gerechten.

Frankrijk

Lilie Bakery [food] 
50.000 unieke bezoekers

Aurélie blogt met passie over alles wat met desserts en bakken te maken heeft. Als je goed kijkt, dan zie je de reizen die ze gemaakt heeft terug in haar recepten.

Un Flo de Bonnes Choses [food]
36.000 unieke bezoekers

Un Flo de Bonnes Choses is de blog van Florence. Hier schrijft ze over haar favoriete culinaire ingrediënten, haar ontdekkingen en overheerlijke zoete en hartige recepten.

Engeland

Super Golden Bakes [food] 
60.000 unieke bezoekers

Lucy is een Londense recept ontwikkelaar, food fotograaf, koffie fanaticus en cocktail liefhebber. Op haar blog Super Golden Bakes vindt je uiteenlopende recepten: van heel gezond en voedzaam tot echte guilty pleasures.

Wallflower Kitchen [food] 
150.000 unieke bezoekers

Aimee is sinds 2012 de trotse eigenaresse van Wallflower Kitchen. Haar blog begon als een plek waar ze haar vegan recepten op kon slaan en als inspiratie om meer te koken. Ondertussen heeft ze meer dan 150.000 unieke bezoekers per maand!

Hungry Healthy Happy [food] [lifestyle]
200.000 unieke bezoekers

Dannii en Dave beheren één van de grootste food en lifestyle blogs van de UK. Op hun blog Hungry Happy Healthy vind je gemakkelijke, gezonde recepten.

Taming Twins [food]
61.000 unieke bezoekers

Taming Twins is de blog van Sarah en gaat over haar leven als moeder, koken en reizen met kinderen en haar jonge tweeling. Hier vind je heerlijke familiemaaltijden, cakes en nog veel meer!

Italië

Juls Kitchen [food] 
67.000 unieke bezoekers

Giulia is een food schrijfster en fotografe. Niet alleen haar blog Juls Kitchen leert je de meest lekkere gerechten te maken, ook kun je bij haar thuis in Toscane kookworkshops volgen.

Dolci senza burro [food]
80.000 unieke bezoekers

Federica is dol op bakken, maar doet dat graag zonder boter. Op haar blog Dolci senza burro zijn al haar recepten te vinden.

La Cuochina Sopraffina [food] [reizen]
880.000 unieke bezoekers

Op La Cuochina Sopraffina vind je een arsenaal aan lekkere Italiaanse recepten. Daarnaast geeft eigenaresse Veruska je graag food tips voor in het buitenland.