Communities

COMMUNITIES

Onze partners beheren communities van (thuis/hobby) koks die maandelijks door vele miljoenen Nederlanders worden geraadpleegd.

Mijn Receptenboek [food]
1.150.000 unieke bezoekers

Maandelijks bezoeken meer dan 1.000.000 mensen de website, in bepaalde maanden zijn dat er zelfs meer dan 1.7 miljoen. Op MijnReceptenboek.nl bewaar je gratis je eigen recepten online en deel je deze met anderen. Ook kan je menu’s samenstellen van jouw recepten en jouw recepten laten controleren door professionals

Smulweb [food]
2.500.000 unieke bezoekers

Met een database met maar liefst meer dan 350.000 recepten en 17.852 restaurants is Smulweb de meest complete site op (uit) eten gebied. Gemiddeld bezoeken elke maand zo’n 2 miljoen Nederlanders deze site, in bepaalde periodes zoals Kerst en Pasen loopt dit aantal op tot meer dan 3 miljoen unieke bezoekers!

Okoko recepten [food]
800.000 unieke bezoekers

Okoko Recepten geeft 7 dagen per week, 365 dagen per jaar antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?”. Dit door bezoekers snel en eenvoudig naar de gewenste recepten te leiden. Onderscheidend daarbij is de focus op kwaliteitsrecepten die afkomstig zijn uit betrouwbare bron (kookboeken).

24Kitchen [food]
810.000 unieke bezoekers

24Kitchen heeft naast de zender een online platform met een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws, informatie en meer. 24Kitchen.nl is daarmee een van de grootste receptenwebsites van Nederland.

Genieten met Bier [foodpairing]
5.000 unieke bezoekers

Genieten met Bier is het platform voor de liefhebber, de liefhebber voor zowel eten als drinken. Het (speciaal-) bier staat bij ons voorop. Het thuis kokkerellen is populairder dan ooit en daar hoort wat ons betreft een lekker biertje bij..

Een Kwestie van Smaak [food, facebook]

Een Kwestie van Smaak heeft een snel groeiende Facebook community. Op deze community delen duizenden thuiskoks hun recepten, ideeen en ervaringen.