Event

European Food Blogger Convention 2016

on
02/06/2016

9 en 10 juni wordt dit jaar voor het eerst Het European Food Blogger Convention georganiseerd en wij mogen met trots mededelen dat we erbij zijn!

Een evenement waar foodbloggers, foodbrands en iedereen die hier tussen zit aanwezig is en kan netwerken. Er worden sessies georganiseerd over onder andere Google Analytics, food fotografie, de laatste trends op het gebied van food en technologieën. Gegeven door bekende bloggers, top chefs en visionairs. Alles wat foodbloggers nodig hebben om online succesvol of nog succesvoller te worden.               

 Michel en Annemarijn

Wat kun je van ons verwachten?

Michel Eek en Annemarijn Kauw geven een sessie waar zij de bezoeker een kijkje in de keuken geven van een foodblogger. Op welke manier heeft bloggen hun leven veranderd, wat is de grootste uitdaging voor hen als foodblogger en welke dingen zouden zij anders doen als ze opnieuw zouden beginnen? Dit zijn een aantal vragen die naar voren zullen komen. Michel en Annemarijn staan niet alleen op het podium maar in het gezelschap van een paar van onze bekende bloggers.

 

 

 

Waarom moet jij aanwezig zijn?

Dit event is een uitstekend moment om te netwerken met bloggers en foodbrands en natuurlijk om meer te weten te komen over deze populaire wereld. Daarnaast worden er veel interessante sessies gehouden die voor zowel bloggers, brands als mediabureaus meer inzicht kunnen geven in het landschap van influencers en alles wat hierbij komt kijken.

 

Ben je enthousiast geworden? Laat het ons dan weten want wij mogen 10 gratis kaarten  weggeven! Meld je dus snel aan via sanne@semilo.nl! Behoor je niet tot een van de 10 gelukkigen dan kan je via onderstaande link kaarten bestellen met korting!

https://registration.n200.com/survey/1077pjpuleip3

TAG