Event

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay

on
26/06/2017

Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.  Bettine Geitenkaas wil de consument met de campagne ‘Saladay’ laten zien dat hun zachte geitenkaas in iedere salade heerlijk smaakt. Zeven foodbloggers kregen daarom van Bettine Geitenkaas de vraag om een verrassende smaakcreatie te bedenken en deze te publiceren op hun eigen foodblog en op de campagne website van Bettine www.saladay.nl

Twee dagen voor de officiële start van de zomer organiseerde Bettine op maandag 19 juni ‘Saladay’. Deze zonnige dag begon met een rondleiding door de Bettine geitenkaasboerderij. Daarna gingen de bloggers in de tuin van de oprichter van Bettine aan de slag met het bereiden van hun salade. Aan een lange houten tafel proefden de genodigden en bloggers van zes geitenkaas salades. Dat je met geitenkaas eindeloos kunt  variëren lieten Mind Your Feed, Feel Good By Food, Little Spoon, Blij SuikervriPuur Suzanne en Jaimy’s Kitchen zien. Wat een heerlijke en verrassende smaakcombinaties maakten zij en wat een gezellige dag was het! De recepten zijn binnenkort te lezen op hun foodblog en op www.saladay.nl. Dus houd de blogs in de gaten!

 

Wil jij dat Een Kwestie van Smaak ook voor jouw merk een unieke influencersevent organiseert dat past bij jouw merkstrategie? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

TAG