In de media

EVA JINEK

Teni van fibeauty.nl schoof als ervaringsdeskundige aan bij Eva Jinek. Het item gaat over orthorexia, een ziekelijke fixatie op gezond eten. Bekijk hier de uitzending terug.

WOMEN'S HEALTH

Claartje van Foodness staat op Women’s Health. Claartje eet altijd alles. Toch is ze slank en super fit, hoe doet ze dat? Ze verklapt haar geheim.

ALGEMEEN DAGBLAD

Reny van Mind Your Feed vertelt in het Algemeen Dagblad/ Haagse Courant over de verschuiving op het gebied van voeding in Westland.

DE GELDERLANDER

Annemieke van Keukenliefde in de Gelderlander.

EMERCE

De kookchallenge die Miele samen met Semilo, Initiative en Bruut Amsterdam heeft opgezet is opgemerkt door Emerce! Roberta Pagnier (chef 24kitchen & Carlo’s tv cafe) daagt 6 bloggers uit om een gerecht te maken met een van Miele’s inbouwapparaten. Bekijk hier het artikel.

ALGEMEEN DAGBLAD

Foodbloggers maken een gestage groei door en zijn inmiddels niet meer weg te denken als het gaat om effectieve food advertising. Onlangs werd Michel Eek van Semilo door Dagblad Trouw geïnterviewd over dit fenomeen. Michel is eind verantwoordelijk voor Semilo’s foodlabel Een Kwestie van Smaak. Het artikel dat in Trouw is verschenen kan je hier lezen.

MAN BIJT HOND

Man Bijt Hond vroeg Kelly van Goodfoodlove om culinair talent te beoordelen op hun kookkunsten. Het fragment bekijk je op deze pagina, Kelly is te zien vanaf minuut 1.35.

ING Nederland

Claartje vertelt in een ING commercial over het boek dat haar inspireerde om haar eigen blog Foodness te starten. Bekijk het filmpje hier.

VOGUE

Puur Suzanne in de Vogue

SMULT

Teni van Fitbeauty met recept in de Smult

HUISHOUDBEURS

Recepten van de bloggers op de Iglo stand

EDITIE NL

Foodness als expert bij Editie NL

VROUW

Claartje op de cover van de VROUW en in het magazine

MARKETING TRIBUNE

Een Kwestie van Smaak op Marketing Tribune

ALLER HANDE

Carlijn van Foodless.nl in de Allerhande

EMERCE

Een Kwestie van Smaak op Emerce