Business

Ins en outs van de Food widget

on
28/08/2017

Een mooi, fris en impactvol formaat dat geïntegreerd is tussen de content van de titels in ons food channel. Maak kennis met de Semilo Food Widget!

Mooie grafische integratie

De Food widget is een mooi formaat dat goed geïntegreerd is op de website. Als adverteerder kan je in de Food Widget onder andere een video, gerechten en een product slider plaatsen. Binnen dit formaat gaat het vooral om inspiratie. Inspireren op het gebied van recepten, reviews, tips en tricks. De Food Widget is custom made, hierdoor zijn er veel mogelijkheden qua inhoud en design. Door de relevante content en de mooie grafische integratie wordt dit door de bezoeker als een positieve toevoeging gezien.

Targetingmogelijkheden

De Food Widget kan Run of Channel ingezet worden, daarnaast zijn er diverse targetingmogelijkheden om de relevantie te verhogen en direct connectie te zoeken met de doelgroep op de juiste plek en moment. Denk hierbij aan bereidingstijd, soort keuken, recepten. En het blijft niet bij inspiratie, activatie vindt plaats door call to action en social elementen onderdeel te laten zijn van dit goed presterende rich media formaat.

Wij kunnen de volledige contentproductie uit handen nemen.

 

Ben je niet in het bezit van de juiste content voor een mooie food campagne? Dit is geen probleem. Wij kunnen voor jou de volledige contentproductie verzorgen, van kookvideo’s tot aan volledige Brand Pages en natuurlijk dit mooie custom made Food Widget formaat.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

TAG