Business

Een Kwestie van Smaak breidt uit

on
30/05/2017

Het food netwerk van Een Kwestie van Smaak blijft maar groeien! De afgelopen paar maanden hebben weer een aantal toffe blogs zich aangemeld bij ons. Hiermee wordt niet alleen onze positie op het gebied van food campagnes verstrekt, ook biedt het ons nog meer mogelijkheden om creatieve campagnes te ontwikkelen.

We stellen graag aan je voor…

 

essiehealthylife

Op de blog van Ester vind je gezonde, lekkere en originele recepten die makkelijk te maken zijn. Daarnaast schrijft Ester ook regelmatig informatieve en inspiratieblogs, reviews en andere leuke (eet)weetjes. essiehealthylife geeft je in kijkje in het leven van Ester en hoe zij een gezond en fit leven heeft gekregen.

 

Anne travel foodie

Een andere influencer met een gezonde levensstijl is Anne. Op haar blog Anne Travel Foodie schrijft ze over haar heerlijke gezonde recepten en alle reizen (+ food tips) die ze maakt. Veel recepten van Anne zijn glutenvrij, vegan, melkvrij, paleo, rauw of vet vrij.

 

Lovemyfood

Door haar drukke gezinsleven heeft Marianne doordeweeks niet veel tijd om uitgebreid te koken. Toch wil ze haar gezin lekkere en verantwoorde gerechten voorzetten. Maar af en toe lekker zondigen vind Marianne ook heerlijk! Op haar blog deelt Marianne al haar lekkere recepten met ons, zodat iedereen snelle en lekkere gerechten kan maken.

 

The Lemon Kitchen

De dames Anouk en Jadis van The Lemon Kitchen zijn begonnen als Foodistas bij Een Kwestie van Smaak. Hun blog groeide echter zo hard, dat ze nu als echte influencers kunnen worden ingezet. Anouk en Jadis hebben beide een studie tot Food Designer gevolgd, en dat is zeker aan hun lekkere en mooie recepten te zien!

 

Healthinut

De vierde nieuwe influencer is Milou. Op haar blog Healthinut deelt zij haar ervaringen met iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl, wil afvallen, balans in haar leven zoekt of gewoon inspiratie op wil doen voor gezonde recepten.

 

B4men

Dit lijstje wordt afgesloten door het tweede mannen blog in ons netwerk: B4men! Op B4men vind je artikelen over verzorging & uiterlijk, lifestyle, whisky en natuurlijk food! B4men is de perfecte pagina voor mannen en stoere vrouwen, die van een lekker drankje en een goed bord eten houden!

 

Heb je vragen over deze influencers of interesse met hen samen te werken? Neem dan contact met ons op.

TAG