Business

MEAT onze BBQ influencers!

on
16/08/2017

Met trots presenteren wij de toppers onder de BBQ influencers! Deze vier influencers zijn meer dan hot. Tegenwoordig is BBQen niet alleen hip in de zomer maar in elk seizoen wordt de BBQ tevoorschijn gehaald.

Get wild

De combinatie tussen herfst en het wildseizoen is natuurlijk snel gemaakt. En wat eet de BBQ liefhebber eigenlijk naast zijn burger van de grill? Welke Hollandse herfstgroenten worden er bereid? Deze influencers met een mooi blog of een YouTube kanaal met groot bereik zorgen ervoor dat jouw merk als hero op het BBQ festijn naar voren komt.

Hier zijn ze!

BBQ Helden

Bereik 110.000
Facebook 5.543
Instagram 296

Harco en Erik zijn de mannen achter BBQ Helden. Deze echt BBQ liefhebbers bloggen over alles wat met BBQen te maken heeft. Van een lekker recept, review tot aan tips en tricks. Deze mannen weten waar ze het over hebben.

Noskos BBQ-NL.com

Bereik 50.000
Facebook 2.152
Instagram 521

Dennis schrijft op zijn blog over alles wat met BBQen te maken heeft. Van grillen tot low & slow, van koud roken tot aan BBQ wedstrijden. Hij weet hoe het werkt en dit zie je ook terug op zijn blog want dit staat vol met heerlijke recepten.

Pitmaster X

Bereik YouTube 83.000 abonnees
Facebook 148.949
Instagram 2.993

Pitmaster X is hét YouTube kanaal waar Roel je meeneemt in de BBQ wereld. De BBQ wereld waar alles draait op de perfecte steak, de lekkerste pork belly burnt ends en de beste marinades tot aan smaaksensaties. Roel filmt zelf en spreekt Amerikaans. Dit maakt het tot een totaalplaatje waar je als merk zeker onderdeel van wil uitmaken. Naast zijn YouTube kanaal heeft hij een trouwe Facebook achterban die hij elke keer weer inspireert.

BBQ Junkie

Bereik 8.500
Facebook 1.674
Instagram 3.946

BBQ Junkie is een blog/receptenwebsite, voortgekomen uit een uit de hand gelopen BBQ hobby van Roy. Waar hij ooit begon met het grillen van saté, vind hij het tegenwoordig leuker om de minder gebaande paden te bewandelen. Nieuwe recepten uitproberen, zelf recepten samenstellen en slowcooking zijn de dingen waar hij zich tegenwoordig meer op richt. Een BBQ inflluencers met een mooi blog waar het uniek bereik elke dag van groeit.

Wil jij een totaalpakket van mooie (video) content die perfect aansluit bij een merk dat zich focust op BBQ? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door een op maat gemaakt voorstel!

TAG